Bezoek ons
St. Machutusweg 5, Escharen
Bel ons
0486 - 473171
Mail ons
info@praktijkbardoelvanlier.nl
Maikel Bardoel

Maikel Bardoel

Algemeen practicus, Psychosomatische Fysiotherapie, Sportgerelateerde klachten, Knie gewricht, Echografie, Shockwave

Ik ben Maikel Bardoel, oprichter en samen met mijn maat Niels eigenaar van deze praktijk. Geboren in 1972. Daarnaast getrouwd met Sonja en vader van twee mannen, Tijn en Max.

Begonnen als kleine praktijk met fysiotherapeuten, zijn we inmiddels gegroeid naar een moderne instelling met een team van negentien, waar we vrijwel alle zorg kunnen bieden die deze tijd vraagt. Één ding is in die jaren niet veranderd en dat is de sfeer. Ik ben er trots op dat we ook nu nog steeds onze patiënten en ook sporters dezelfde aandacht kunnen bieden als toen.

Leonie Derksen

Leonie Derksen

Algemeen practicus, Medisch fitness, Pilates docente

Mijn naam is Leonie Derksen. Ik ben geboren en opgegroeid in Escharen, inmiddels woon ik in Grave. Na de middelbare school ben ik naar het CIOS gegaan, omdat ik altijd al veel affiniteit met sport gehad heb. Tijdens het laatste jaar van die opleiding ben ik bij de praktijk gaan stage lopen. Dit was een ideale mogelijkheid om het begeleiden van de sportgroepen te combineren met oriënteren of het vak van fysiotherapeut aan mij besteed zou zijn. Ik werd enthousiast en ben inderdaad gestart met de opleiding Fysiotherapie, HAN in Nijmegen. Waar ik in '14 mijn diploma voor behaald heb. Tijdens de studie ben ik als bijbaantje begonnen met het verzorgen van de Pilateslessen en het begeleiden van fitnessgroepen. Dit doe ik, naast mijn werkzaamheden als fysiotherapeut, nog steeds met veel plezier. Momenteel werk ik 50/50 in de praktijk en bij Residentie Mariëndaal in Velp. In '17 heb ik opleiding Orthopedische Geneeskunde (Cyriax) succesvol afgerond.

Noëlle Nillessen

Noëlle Nillessen

Algemeen practicus

Mijn naam is Noëlle Nillessen. Ik ben geboren in 1991 te Boxmeer. Momenteel ben ik woonachtig in Nijmegen. In 2012 heb ik de opleiding Centraal Instituut Opleiding Sportleiders (CIOS) in Arnhem afgerond. Sinds 2016 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht.

In mijn vrije tijd ben ik trainster bij de turnvereniging van Boxmeer, daar geef ik les aan meisjes van de selectiegroep. Zelf doe ik twee keer per week Crossfit.

Als fysiotherapeut ben ik breed georiënteerd en geïnteresseerd in verschillende klachten en gezondheidsproblematiek. Door mijn sportieve achtergrond vind ik het leuk om andere in beweging te krijgen.

Sinds juni 2017 werk ik met veel plezier bij Bardoel- van Lier.

Jeanne Rutjes

Jeanne Rutjes

Receptioniste, administratief medewerkster

Mijn naam is Jeanne Rutjes- Roefs. Ik ben getrouwd met Jules en samen hebben wij twee dochters, Anne en Elise. Mijn lagere schooltijd heb ik in Escharen op de St.- Franciscusschool/De Ester doorgebracht. Na de HAVO, gevolgd op De Griend in Grave, heb ik 2 jaar gewerkt als groepsleidster en een half jaar als klassenassistente bij meervoudig, visueel gehandicapte kinderen op Theofaan, het tegenwoordige Visio. Hierna heb ik ruim 25 jaar gewerkt in de boekhandel in Grave. In juli 2010 verruilde ik deze baan om met veel plezier hier in de praktijk te kunnen beginnen als receptioniste/administratief medewerkster. Ik werk op maandag, woensdagmiddag, donderdagmiddag èn zaterdagochtend. In mijn vrije tijd speel ik orgel bij het JCH en besteed ik tijd aan schrijven en kalligraferen. Ook kook ik graag voor familie en vrienden.

Miriam Rutten

Miriam Rutten

Administratief medewerkster
Wietske Paalhaar

Wietske Paalhaar

Ergotherapeut

Afgestudeerd : 2014 ergotherapie opleiding te HAN Nijmegen
Werkzaam sinds: 2018 bij Bardoel - van Lier
Werkzaam op locatie : Escharen, Velp en Hilversum

Niels van Lier

Niels van Lier

Algemeen practicus, Arbeidsfysiotherapie, Sportgerelateerde klachten, Echografie, Shockwave, Mulligan Concept, lid van het Schoudernetwerk Noord-Brabant

In 2004 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven.

Na mijn opleiding heb ik gewerkt bij diverse eerstelijnspraktijken en in een Medisch Therapie Zentrum te Duitsland. Sinds november 2007 ben ik bij de praktijk in Escharen gestart. Om vervolgens in oktober 2009 officieel trotse mede eigenaar te zijn samen met mijn maat Maikel Bardoel.

De uitgebreide specialistische mogelijkheden en enthousiast team maakt het tot een erg prettige werksfeer!

Jesse Schonenberg

Jesse Schonenberg

Algemeen practicus, Muskuloskeletale Revalidatie

Ik ben Jesse Schonenberg. Ik ben in Juli afgestudeerd als fysiotherapeut aan de HAN te Nijmegen.
Sinds november 2012 ben ik werkzaam bij Fysiotherapieprakijk Bardoel- van Lier.

Op dinsdagen en vrijdagen werk ik vanuit “de Wis” in Langenboom en op zaterdagen ben ik werkzaam op de praktijk in Escharen.

Tijdens mijn studie heb ik de richting Muskuloskeletale Revalidatie gekozen, waarbij ik me voornamelijk bezig hield met orthopedische problemen aan het bewegingsapparaat. Daarbij moet je denken aan sportblessures, knieprotheses, heupprotheses en spier- en peesblessures.

Daarnaast heb ik de minor Sport Performance Enhancement gedaan, waar ik ervaring heb opgedaan met fysiotherapie bij topsporters.

Angelique Koninkx

Angelique Koninkx

Receptioniste, administratief medewerkster

Hoi, mijn naam is Angelique Koninkx, ik ben moeder van 3 kinderen en woon in Grave.
Sinds november 2011 werk ik met veel plezier bij fysiotherapiepraktijk Bardoel-van Lier als receptioniste/administratief medewerkster.
Je ziet mij op dinsdag, woensdagochtend en vrijdag aan de receptie!

Kelly Op ’t Veld

Kelly Op ’t Veld

Vitaliteitscoach, Personal Trainer, Pilates docente, Medische Fitness en Tacoyo
Teun Selten

Teun Selten

Technisch onderhoud

Afgestudeerd: 2004 VMBO K Metalektro te Boxmeer,
2006 MBO constructiewerker/lasser niveau 1 te Cuijk
Werkzaam sinds : 2015 bij Bardoel-van Lier
Werkzaam op locatie: Escharen

Teunie van Dorland

Teunie van Dorland

Interieurverzorgster

Mijn naam is Teunie van Dorland, ik ben getrouwd en heb 1 zoon van 27 jaar.
Ik ben geboren in Rhenen en woon sinds 2006 in het mooie Grave.
Ik ben sinds1 mei 2018 in dienst als interieurverzorgster.
In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig om allerlei soorten decoraties te maken voor familie en vrienden.

Satka TiganJ

Satka TiganJ

Interieurverzorgster

Ik werk ruim 12 jaar in deze praktijk in Escharen als interieurverzorgster.
Sinds 1 juni ’18 zijn mijn werkzaamheden gewijzigd en ben ik werkzaam in Velp in het zorghotel om daar het team fysiotherapeuten te ondersteunen met hand en span diensten, zoals het brengen en halen van patiënten van en naar hun kamers en licht administratieve werkzaamheden. Ik ben moeder van twee kinderen en trotse oma van een kleinzoon.

Sonja Bardoel-Derks

Sonja Bardoel-Derks

Praktijkmanager

Vanaf 2006 ben ik werkzaam in deze praktijk. Aanvankelijk 1 dag per week om de administratie op orde te houden. Inmiddels is dit uitgebreid naar 4 dagen per week en ben ik gegroeid in de functie van praktijkmanager. Samen met Maikel, Niels en ons geweldige team organiseer ik de dagelijkse gang van zaken. Een mooie uitdagende taak!

Daarnaast ben ik opgeleid tot (zwangerschap) pilates docente en Tacoyo instructrice. Naast het geven van een wekelijkse zwangerschap pilatesles ben ik als back-up aanwezig voor het overnemen van lessen indien dat nodig is.

Verder besteed ik mijn vrije tijd graag aan onze jongens, creatieve bezigheden zoals schilderen, groendecoraties maken voor de praktijk, de inrichting van ons huis en tuin en wandelen met onze honden.

Anouk van Hoogen

Anouk van Hoogen

Algemeen practicus, Centraal Neurologische Aandoeningen, Lid van ParkinsonNet

In 2009 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht. Na 2 jaar werkervaring op te hebben gedaan bij diverse werkgevers zoals Sophia Revalidatie, ben ik aangenomen in Escharen.

De extra verdieping die ik na mijn opleiding heb gedaan is de richting van de centraal neurologische aandoeningen. Te denken aan MS, Parkinson, Parkinsonisme, dementie, CVA. Hierdoor ben ik tevens aangesloten bij parkinsonNet.

Momenteel ben ik vier en een halve dag aan het werk binnen de praktijk. Naast mijn werk doe ik aan hardlopen en spinning.

Annemarie Glas

Annemarie Glas

Algemeen practicus, Dry Needling, Lid ClaudicatioNet

Mijn naam is Annemarie Glas.
Geboren in 1977 en woonachtig in Malden.

In 2001 heb ik de opleiding voor fysiotherapie afgerond aan de HAN te Nijmegen.
Sinds 2006 ben ik werkzaam binnen deze snelgegroeide praktijk in Escharen.
Dry needling is een van mijn specialisaties. Steeds meer mensen weten de weg naar onze praktijk te vinden voor deze behandeling.
Ook ben ik aangesloten bij Claudicationet. Hierdoor ben ik bevoegd om te werken met mensen die lijden aan Claudicatio Intermittens (etalagebenen).
Verder natuurlijk ook werkzaam als algeheel practicus, waaraan geen naalden en wandelingen te pas komen.

Linda Arts

Linda Arts

Algemeen practicus, Kinderfysiotherapeute (tevens plas -en poepproblemen / zindelijkheid), Oedeemtherapeute

Mijn naam is Linda Arts. Samen met mijn man en dochters woon ik in Grave. In juni 2007 ben ik, in Rotterdam, afgestudeerd als fysiotherapeute. Ik ben toen begonnen bij een praktijk in Rijswijk, waar ik gewerkt heb totdat we naar Grave verhuisden in 2010.

Na het behalen van mijn diploma ben ik gestart met de opleiding tot oedeemtherapeute en deze opleiding heb ik in 2008 succesvol afgerond. Aansluitend ben ik de Masteropleiding kinderfysiotherapeute gaan volgen en deze studie is in 2012 afgerond.

Sinds september 2013 werk ik met veel plezier bij Bardoel – van Lier

Whitney Steenhuizen

Whitney Steenhuizen

Algemeen practicus, Geriatrie fysiotherapeute in opleiding, Oncofit, Pilates -en Tacoyo docente

Mijn naam is Whitney Steenhuizen ben geboren in 1989 en woonachtig in Grave. Ik ben sinds januari 2011 afgestudeerd aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen(HAN) als fysiotherapeut.

Direct na het behalen van mijn diploma ben ik aan de slag gegaan bij fysiotherapie praktijk Bardoel van Lier. Ondertussen werk ik hier alweer ruim 2 jaar met veel plezier.

Binnen de praktijk richt ik mij op een aantal preventieve trainingen zoals pilates en medical fitness en daarnaast behandel ik ook fysiotherapie patiënten individueel. In 2011 ben ik dan ook erkend pilates docente. Ik geef nu inmiddels les aan 3 groepen en doe dit met veel enthousiasme.

Vanaf september 2013 ben ik gestart met de Master opleiding Geriatrie Fysiotherapie. Deze opleiding ga ik volgen op Avans Hogeschool in Breda.

Tijdens deze opleiding zal ik me gaan specialiseren binnen de ouderenzorg. Iets wat deze tijd steeds meer van pas zal komen met de vergrijzing in Nederland.

Astrid Roelofs

Astrid Roelofs

Algemeen practicus, Master Sportfysiotherapie

In 2014 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de HAN te Nijmegen. De eerste stage van deze opleiding heb ik in januari 2013 afgerond bij praktijk Bardoel – van Lier. Na de opleiding heb ik in verschillende 1e-lijns praktijken werkervaring op gedaan. In november 2015 werd ik gevraagd voor een waarneming van drie weken, waar ik direct ‘ja’ op zei. Een contract heeft deze waarneming opgevolgd. Het werken met sporters van alle leeftijden en alle niveaus spreekt mij zeer aan. Gedurende een seizoen ben ik fysiotherapeut geweest van een volleybalteam, dat speelde in de Eredivisie. Mijn enthousiasme in het werk groeide en deed mij besluiten te starten met de master opleiding sport fysiotherapie aan de Avans+ te Breda. Deze opleiding heb ik juni 2018 afgerond. Naast het werk met sporters pas ik ook de reguliere fysiotherapie toe in de praktijk en ben ik werkzaam in Residentie Mariëndaal te Velp. Sinds april 2018 ben ik tevens betrokken bij de Specialistische Intensieve Trauma Therapie (SITT) bij het Reinier van Arkel instituut te Vught, waar ik samen met twee collega’s de sport/beweegtherapie verzorg.

Isabel

Fysiotherapeut

Elke Loeffen