Bezoek ons
St. Machutusweg 5, Escharen
Bel ons
0486 - 473171
Mail ons
info@praktijkbardoelvanlier.nl

Met onze praktijk zijn wij vaste partner voor fysiotherapie in de residentie Mariëndaal. Wij zijn er trots op dat we deel uit mogen maken van het team. Wij doen dit met therapeuten die gespecialiseerd zijn in ouderenzorg. Zij zijn dagelijks aanwezig, met uitzondering van de zondag, voor het geven van de juiste zorg en therapie. We beschikken over verschillende specialisaties in onze praktijk en hebben de beschikking over de meest moderne middelen en toepassingen zoals je die mag verwachten binnen een huis van deze allure. Dit alles in een rustige setting. In onze visie draait het om aandacht voor de mens. Dat klinkt logisch, maar eenieder die eens in een praktijk bij ons is geweest zal kunnen beamen hoe dat is. Gemoedelijk, echt en betrokken. Ook in de residentie Mariëndaal staan wij hiervoor garant. Zowel de gasten en bewoners van de residentie Mariëndaal als mensen uit de omgeving kunnen hier terecht voor fysiotherapeutische behandelingen.

Een overzicht van de mogelijkheden binnen de residentie Mariëndaal:

  • Wonen met Zorg
  • Zorghotel Grave
  • Zorg bij Dementie
  • Geriatrische Revalidatie Zorg
Residentie Mariëndaal Velp
Tolschestraat 2
5363 TC Velp
Tel. 0486-479500

Ook kunt U de praktijk in Escharen bellen dan wel mailen voor een afspraak. 0486-473171 / info@praktijkbardoelvanlier.nl

Kijk tevens voor meer informatie op www.residentie-mariendaal-velp.nl.

Nazorg: mocht U na de revalidatie in het zorghotel terugkeren naar huis, kunt U nog altijd ergotherapie of fysiotherapeutische nazorg krijgen van ons team.