Bezoek ons
St. Machutusweg 5, Escharen
Bel ons
0486 - 473171
Mail ons
info@praktijkbardoelvanlier.nl

Ik ben Lisanne Bruijsten, diëtist en sportdiëtist binnen de praktijk diëtist Lisanne, Eet en beweeg je fit! Als diëtist en (leefstijl) coach kan ik jouw helpen naar een gezondere levensstijl. Ik ben afgestudeerd aan de opleiding Voeding en Diëtetiek van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ik heb veel kennis en ervaringen opgedaan omtrent het begeleiden van verschillende doelgroepen en klachten in samenhang met voeding.

Vanuit voeding leeft ben ik betrokken bij het groepsprogramma Keer Diabetes2 Om. Vanuit hier begeleiden we deelnemers naar een gezonde levensstijl in groepsverband. Voor meer informatie www.keerdiabetesom.nl

Naast mijn passie en interesse voor voeding ben ik een sportfanaat. De combinatie beweging en voeding heeft een verbindende factor waardoor ik mijn kennis hierover goed kan combineren.  Mijn enthousiasme over sporten maakt dat ik mensen goed kan motiveren om ook te gaan bewegen. Daarnaast ben ik ook gecertificeerd sportdiëtist, waarbij ik bij (top) sporters net een stapje verder ga om het juiste bij hen naar boven te halen zodat hen sport prestaties kunnen verbeteren.

Ik kijk er naar uit om met je mee te denken over je vragen omtrent; voeding, beweging, stress en ontspanning. Met veel plezier help ik je naar het vinden van een bijpassend voedingspatroon waarin eten leuk en lekker kan zijn zodat jij je fitter voelt!