Bezoek ons
St. Machutusweg 5, Escharen
Bel ons
0486 - 473171
Mail ons
info@praktijkbardoelvanlier.nl

Voor vrijwel alle klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat en voor sportblessures kunt u bij een van de fysiotherapeuten van Bardoel van Lier terecht. We werken met breed opgeleide fysiotherapeuten, met een ruime kennis van algemene fysiotherapie. Al onze therapeuten staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Fysiotherapie NL (KRF NL) en in het BIG- register. De therapeuten werken volgens de richtlijnen van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).

Klachten met betrekking tot het houdings- en bewegingsapparaat worden behandeld door middel van verschillende vormen van fysiotherapie (o.a. houdingsadvies, oefeningen, taping en manueletherapie).

Fysiotherapie is sinds 2006 direct toegankelijk. Dit betekent dat u niet eerst naar de huisarts hoeft om een verwijzing te halen. Een verwijzing is alleen nodig bij chronische aandoeningen (aangeduid door verzekeraars als zijnde chronisch) of behandelingen aan huis.

De fysiotherapeut doet een lichamelijk onderzoek, stelt een behandelplan op en bespreekt dit met de cliënt. Het is altijd de cliënt die verantwoordelijk is voor zijn eigen genezing. De fysiotherapeut speelt hierbij een ondersteunende rol.

Het doel van de behandelingen kan bijvoorbeeld zijn:

  • Verbeterd functioneren van (deel)gebieden van het lichaam
  • Optimaal functioneren binnen de grenzen van een chronische aandoening
  • Verminderen van pijn

Daarnaast werkt Bardoel van Lier samen met andere disciplines zoals huisartsen, buurtzorg, ergotherapie, diëtiste, logopedie, podotherapie en chiropractie.

KRF NL is hét nieuwe kwaliteitsregister voor de fysiotherapeuten ...