Bezoek ons
St. Machutusweg 5, Escharen
Bel ons
0486 - 473171
Mail ons
info@praktijkbardoelvanlier.nl

Welkom bij Inge Duyts

Eigenaresse van “Studio Neem Tijd”

“Ook een reis van 1000 mijl begint met een eerste stap”

Hallo,

Ik ben Inge Duyts. Gelukkig getrouwd, 2 geweldige dochters/schoonzoons en 4 kleinzoons en 1 kleindochter.

Mijn ouders hadden een horecabedrijf met een paar zalen waaronder een balletzaal met barre’ s. Als klein meisje stond ik al stiekem aan de barre tussen de oudere dansers, ik dacht dat niemand mij zag en danste vrolijk mee. Deze passie voor dans heb ik mijn hele leven gehouden, ik had mijn eigen dansschool, gaf met veel enthousiasme les en organiseerde vele voorstellingen met alle leerlingen en vele vrijwilligers.

Tot ik zelf wat lichamelijke klachten kreeg en het plezier in dans een beetje overging.

Ik kwam in contact met Qigong, een Chinese bewegingsleer en was zo enthousiast dat ik me er helemaal instortte, het bewegen gaf me weer een heel goed gevoel.

Door de mooie zachte bewegingen van de Qigong leerde ik dat het belangrijk is om contact te maken met je lichaam. Je mind actief inzetten om de bewegingen aan te sturen.

Momenteel werk ik zelf en met mijn cursisten vanuit zachtheid, vanuit ontspanning. In mijn lessen kun je spelen met spanning en ontspanning, je kunt vasthouden en loslaten.

Nu weet ik pas echt de waarde van een gezonde geest in een gezond lichaam, vroeger dacht ik dat ik wist wat het betekende maar nu voel ik het ook!

Omdat ik ook mensen met klachten op les krijg heb ik naast de Qigong opleiding nog een therapeuten opleiding in de Traditionele Chinese Geneeskunde en de medische basiskennis gedaan. Nu begeleid ik met veel plezier andere mensen die gezondheidsklachten hebben op een zachte en ontspannen manier. Niet alleen mensen met gezondheidsklachten volgen mijn lessen (curatief), veel mensen maken gebruik van mijn lessen om goede gezondheid te behouden (preventief).

Ik ben heel erg blij dat ik mijn kennis en enthousiasme over kan dragen en een bijdrage kan leveren aan hun gezondheid en algeheel welzijn.

Dat is wat Mindfull bewegen mij brengt, het verrijkt mijn leven enorm, naast

het super effect op mijn lichamelijke welzijn geeft het bewegen mij geestelijk meer kleur en diepgang.

Vraag jij je af of mijn lessen iets voor je kunnen betekenen? Kijk op mijn website: http://www.studioneemtijd.nl

of bel me: 04 86 47 55 63 / 06 29 59 47 48

Studio Neem Tijd biedt workshops en cursussen voor lichaam en geest in Escharen, Linden en tegenwoordig ook online. Het lijkt me leuk je te ontmoeten in een van mijn lessen, Inge Duyts