Bezoek ons
St. Machutusweg 5, Escharen
Bel ons
0486 - 473171
Mail ons
info@praktijkbardoelvanlier.nl

Je bent nooit te oud voor fitness. Je krijgt er meer energie, spierkracht en een beter uithoudingsvermogen door. Waardoor bijvoorbeeld het valrisico wordt verlaagd. Steeds meer ouderen krijgen moeite met dagelijkse handelingen, zoals traplopen, boodschappen doen, iets oprapen van de grond en huishoudelijke werkzaamheden. De training is speciaal ontwikkeld voor ouderen. Het doel van het trainen richt zich op dagelijkse activiteiten.

Wat kunt u verwachten?

Tijdens de training oefent u in een groep allerlei handelingen uit uw dagelijks leven. Denk hierbij aan lopen met een tas, over een hindernis heen stappen, iets oprapen van de grond en iets boven in een kast leggen.

De oefeningen beginnen eenvoudig. De intensiteit wordt langzaam verhoogd, zodat uw algemene conditie verbetert. De oefeningen zijn gevarieerd en worden langzaam aan moeilijker. In het dagelijks leven moet u immers ook handelingen in allerlei situaties uitvoeren.

Het doel van de training is dat u de dingen die u gewend bent te doen, kunt blijven doen!

Wanneer?

Dinsdagochtend 10.00u en Donderdagochtend 10.00u

Kleding: sportkleding, sportschoenen (graag bij ons aandoen). Een handdoek en evt een flesje water meenemen.

Bent u geïnterresseerd of wenst u meer informatie, neem dan contact op met onze praktijk! Ook hier is een proefles mogelijk!

medifit@praktijkbardoelvanlier.nl