Bezoek ons
St. Machutusweg 5, Escharen
Bel ons
0486 - 473171
Mail ons
info@praktijkbardoelvanlier.nl

Van juni t/m aug 2023 vervallen de pilateslessen van dinsdag en woensdag tijdelijk. In september starten we weer met frisse moed en een nieuwe pilates instructeur.

De lessen van maandag en donderdag gaan gewoon door tot augustus. In augustus vervallen deze tijdelijk i.v.m. vakantie. Vanaf september gaan ook deze lessen weer van start.

Pilates is een trainingsmethode voor het hele lichaam, waarbij de nadruk ligt op evenwicht in het lichaam. Dit zowel tussen spiergroepen als tussen fitheidaspecten zoals kracht en souplesse. Pilates gebruikt de kern van het lichaam, die onder andere uit de buik en onderrugspieren bestaat om de rest van het lichaam vrij te laten bewegen.
Daarnaast is er bij deze methode veel aandacht voor ademhaling en mentale aspecten zoals concentratie en lichaamsbewustzijn.

Pilates is een eenvoudige en effectieve bewegingsvorm die zorgt voor een sterk lichaam en een sterke geest. Het is een functionele manier van bewegen die van pas komt bij alle dagelijkse activiteiten.

Voor wie is pilates?

Pilates is een eenvoudig te volgen, rustige en veilige trainingsvorm. Daardoor is deze methode voor iedereen geschikt, ongeacht leeftijd, fitheidniveau en ervaring.

Bent u geïnteresseerd of wenst u meer informatie, neem dan contact op met onze praktijk! Ook hier is een proefles mogelijk.

medifit@praktijkbardoelvanlier.nl

Maandagochtend 8.45 - 9.45u
Dinsdagochtend 8.45 - 9.45u
Dinsdagavond 18.45-19.45u
 Woensdagavond 18.45-19.45 en 19.45 - 20.45u
Donderdagavond 20.00 - 21.00u